coverband funq

De Coverband voor Uw bruiloft verjaardag of bedrijfsfeest

 

Over

fun q op uw bruiloft

Zekerheid hebben? Met deze coverband is Uw bruiloft sowieso onvergetelijk. We vullen het in naar Uw wensen met een allround repertoire vanaf 60-jaren tot nu. Wij geven dansgarantie af.

review 2 november 2018

Voor een band op onze trouwdag kwamen wij na een korte speurtocht op internet al snel uit bij de band FUN Q. De promotiefilmpjes waren voor ons overtuigend genoeg om deze band ” blindelings ” te boeken !
Vanaf het eerste tot en met het laatste nummer maakt FUN Q haar reputatie waar : de band heeft plezier in wat ze doet en is een en al spontaniteit, professionaliteit en kwaliteit !
Onze gasten en wij zelf hebben de hele avond enorm genoten en gedanst. Jolanda, Ingo, Mark en Freddy : het was TOP !

Goede groet,

Angela en Marc”

review 3 november 2018

Bijna een week later zijn we eindelijk een beetje bijgekomen van het feest! Het was fantastisch en 100% zeker ook dankzij jullie! Jullie waren fantastisch! Wij en alle anderen hebben heerlijk gefeest en gedanst!
Een paar opmerkingen van onze gasten:
“een puik stuk muziek” “wat een band”
“Jammer dat jij de laatste bent die van ons trouwt, anders hadden we nu een vaste club-band!”
“Gelukkig ben jij de laatste van ons die trouwt, want dit is niet te toppen!”
Ik hoop dat jullie je ook vermaakt hebben, wij hadden dankzij jullie in elk geval een superavond!
Als we terug zijn van onze vakantie zetten ook graag nog iets op jullie site!
Jullie allen heel erg bedankt!

Frederik van der Veen & Wendy Landewe-van der Veen!

review 25 augustus 2018

Ik ben heel blij dat we Fun q hebben geboekt. Het was heel prettig dat we een privé optreden kregen om een juiste keus te kunnen maken waarin we echt de ruimte kregen om er even over te denken voor we besloten hen te boeken. Op de bruiloft hadden ze een nummer voor ons ingestudeerd. We kregen van onze gasten ook veel positieve reacties dat het zo’n leuke band is. Ze spelen ook veel. Per uur een kwartiertje pauzen. Freddy de bandleider is een hele vriendelijke man en maakt er echt een feestje van door zijn enthousiaste karakter. Al met al ben ik heel blij!

review 15 april 2018

Hey Freddy (en de rest van Fun Q),
Jaap heeft jullie gisteren wel nog even bedankt na afloop, maar ik wil ook nog graag even laten weten dat ik echt super genoten heb van de sfeer die jullie er met je muziek in hebben gebracht! We hebben ook heel veel positieve reacties gehad van de gasten. Het was echt een super gave avond, met een spetterende laatste set: ik zal niet snel vergeten dat mijn moeder bij Nirvana de dansvloer op stoof!

review 3 maart 2018

Als je je feest wil laten slagen, boek dan Fun q. Deze band hebben we voor de tweede keer geboekt, maar nu met een nieuwe zangeres Jolanda Derks. Ze heeft het goed gedaan. De bandleider Freddy is een muzikaal genie en weet de sfeer goed op te bouwen. Wij en onze gasten waren er zeer te spreken over. Bij een volgend feest gaan we weer voor zeker.

review 10 mei 2018

Fun q heeft er een prachtig feest van gemaakt. Zou ze direct weer boeken voor het feest. Ontzettend bedankt, we genieten nog na. Ook onze gasten waren vol lof over jullie.

review 12 april 2018

Moeder van de bruidegom: ik heb zelf ook altijd gezongen en ik vond deze band erg goed! Goed repertoire, goeie zangeres! Prettige mensen.

review 11 april 2018

Een super gezellige leuke band, die goed de sfeer aanvoelt en hierop inspeelt. De band is het meest geschikt voor een doelgroep boven de 25 jaar. Echt een band met verschillende persoonlijkheden maar toch een sterk geheel.

Van der Burgh

review 4 november 2017

Mede dankzij FUN Q is mijn 50e verjaardag een onwijs gezellig feest geworden. Hun optreden was grandioos en mijn gasten waren ook zeer enthousiast. Ik wilde graag lekkere dansmuziek en dat hebben ze prima ingevuld zodat er lekker veel gedanst werd. Ze spelen van alles van ballads, funk, jazz, disco, latin, rock en roll en actuele popmuziek en doen dat heel professioneel.Ook hadden ze rekening gehouden met het geluidsvolume zodat degenen die niet op de dansvloer stonden evengoed met elkaar konden praten. Dankzij hun eigen geluidsinstallatie is de kwaliteit van het geluid gegarandeerd.

Jeannet Kars

review 11 november 2017

“Fun Q was helemaal geweldig. Lekker enthousiast, gingen zelf ook lekker los, en hadden goed nagedacht over hoe wij in elkaar steken. Kortom het was een topfeest!”

Groeten Elvin

review 30 juli 2016

Ha lieve mensen,

Wat een mooie muziek hebben jullie tijdens onze bruiloft gespeeld.
Vooral die in het stadhuis heeft ons erg ontroerd.
Al de aanwezigen daar waren onder de indruk van de zang en uitvoering van
de opgegeven muziek, die eigenlijk niet in jullie repertoire voorkomt, fantastisch ! De muziek in het restaurant later, was precies zoals we het in onze gedachten hadden. Ook daar niets anders dan lof over.Mede door jullie schitterende deskundige muzikale toevoeging op ons feest kijken we er met heel veel plezier aan terug! Heel veel dank .

Lieve groet,
Joop en Märian

review 8 september 2017

Fun q heeft in een opstelling van 4 sterk, licht akoestisch, opgetreden op ons huwelijksfeest. Een perfecte combinatie van dansbaar en lekker op de achtergrond. Breed repertoire, wij zijn kortom enorm tevreden met het optreden!

David van Maaren

review 12 augustus 2017

Professionele, enthousiaste en welwillende band die hard werkt om er een feestje van te maken. Fijne samenwerking met opdrachtgever op en rond het podium! Hoewel de band niet zoveel jaren ’60/’70 nummers speelde als gevraagd, bevielen de modernere nummers later op de avond het (vooral jongere) publiek goed. Erg lekker om op te dansen.

Berends Molecaten

review 19 augustus 2017

Ze speelden wat het publiek nodig had. Dansvloer kregen ze vol en die bleef ook vol. Heerlijk genoten van ze! Aanrader!

Door: Johan Feestdatum: 19-08-2017 Feestlocatie: Scheepstimmerwerf Nieuwboer

review 23 juni 2017

Tijdens onze bruiloft ‘s avonds Fun q (4 personen) geboekt. Het op onze smaak afstemmen van een groot repertoire, de professionaliteit van de muzikanten en de fantastische stem v/d zangeres was geweldig. Doordat het feest eerst buiten op het terras begon; was de band flexibel genoeg om zich eerst akoestisch tussen de gasten door te begeven. dit werd als erg positief ervaren. Nadat tegen 21:30uur alle gasten binnen waren ging de band volledig los en werd het een fantastisch feest met volop dans en meezingen op de diverse muzieknummers. Met name de interactie van de bandleider met het publiek werd als erg positief ervaren. Alle wensen zijn in overleg mogelijk. Een enorme aanrader om een feest te laten slagen.

Dini en Bennie Helmink

review 15 november 2016

De belofte er samen een geweldig feest van te maken is de band volledig nagekomen! Tijdens het eten heerlijke warme achtergrond muziek. De band maakt sfeer. Daarna uitnodigend om te dansen en inspelend op de dansvloer, later weer nagenieten wat rustiger het laatste half uurtje. Kortom een band die prachtige muziek neerzet maar ook heel goed luistert naar de wensen!

Door: Ellen Feestdatum: 05-11-2016 Feestlocatie: De Palatijn, Arnhem

review 12 november 2014

We zijn nog steeds moe maar voldaan, het was echt een prachtfeest! Ik hoor het van alle gasten. Ook horen wij van alle gasten dat we een hele goede band hadden. Wij moet toegeven dat jullie naast goede muzikanten ook sterke entertainers zijn. Zelf de band waarin ik speel vonden jullie ijzersterk.

We waren echt verrast dat jullie iets speciaals in het programma hadden gedaan voor onze Chinese vrienden en familie. Ze vonden het fantastisch. Het was hun eerste westerse (of Nederlandse) bruiloft, en het is er eentje geweest die ze nooit vergeten!

Het Chinese liedje behoort tot een van de bekenste. Elke Chinees van jong tot oud ken het. Daarmee sloegen jullie echt de spijker vol op z’n kop! Knap gedaan!

Als je interesse heb, kunnen we iets van Chinese muziek mee terugnemen voor jullie. Vinden we geen probleem, dat hebben jullie zaterdag avond wel verdiend!

Van de week gaan we er even voor zitten om op de social media goed reclame voor jullie te maken. Als je het goed vind wil Robert voor jullie bij een aantal kroegen in Huissen een goed woordje doen. Want elk voorjaar is er een muziekfeest in ons stadje, en het zou echt een aanwinst zijn als jullie daar ook konden spelen.

Met onze diepste dank, 谢谢你们!

Robert & Xiaoling.

review 17 juni 2013

Lieve mensen van FUN Q,
Afgelopen zaterdag hebben jullie gespeeld op onze bruiloft in Hoofddorp.
Wij hebben jullie niet meer persoonlijk gesproken na afloop, maar wij vonden jullie optreden helemaal top! lekkere muziek, goed sfeertje en onze gasten vonden jullie ook geweldig.
Bij deze dus onze hartelijke dank! wij vonden het leuk dat jullie op onze bruiloft gespeeld hebben.

Hartelijke groet,

Marianne & Stephan

review 21 juni 2014

Ik wil je nog even bedanken voor de tip over FUN Q voor onze bruiloft . Ze hebben de sfeer ontzettend goed aangevoeld en hierop ingespeeld. Ze waren zo flexibel ruimte te maken voor een gastoptreden.
Tijdens het diner hebben ze met z’n vieren een erg fijne, relaxte sfeer gecreëerd en na het eten hebben ze echt een feestje gebouwd! We waren maar met 30 man, maar het ze hebben ons allemaal de dansvloer op gekregen! Ons feest was echt een succes mede dankzij hen!
Dus nogmaals bedankt!

Groeten, Emmely en Laurens Schutten

review 14 september 2014

Hallo, wij hebben vorige week top weekend gehad. Muziek was top en wij hebben heel veel positieve reacties gekregen. Kinderen (volwassenen ook) vonden het momentje met K3 ook geweldig.

Groetjes Robert en Alies Blomsma

review 6 juni 2014

Wil je alle bandleden inclusief jezelf bedanken voor het spetterende optreden. We hebben genoten en de gasten met ons!

Hartelijke groet,

Josien (Kingma)-Vermeer

review 6 juni 2013

Heeft de band FUN Q bij ons op de bruiloft opgetreden. Na de feestavond hebben we nog even met de band staan praten, ze hebben ons een geweldige avond bezorgd!
Zij hebben er echt voor gezorgd dat het een mooi knalfeest werd en ze speelden super goed in op de wensen van het publiek. De dansvloer was de gehele avond goed gevuld! Een week van te voren hebben wij hun gevraagd ofze een nummer wilde spelen voor ons dat niet in hun repertoire zat en dit speelde ze ook gewoon tijdens het feest, helemaal gaaf!
Ik zal deze band dan ook echt aanraden bij andere mensen die op zoek zijn!

MVG,

Ronald Anbeek

review 19 mei 2013

Jullie muzikale bijdrage was super tijdens ons 25 jarige huwelijksfeest. Nogmaals bedankt en tot een volgend feest!
Laureen Paling-Stout

review 5 juli 2013

He FunQ Nog bedankt voor het spelen op onze bruiloft. Iedereen vond jullie te gek! Echt super! Marloes en Wim

review 14 september 2013

Het was te gek afgelopen vrijdag! Nogmaals bedankt! Job en Judith.

review 5 september 2012

Hey guys! Super bedankt voor een geweldige avond in Veendam op onze bruiloft. Veendam uit, altijd lastig Wij hebben enorm genoten van jullie optreden welke niet lang genoeg kon duren. De Queen nummers waren helemaal top!! In het bijzonder het ‘gast’ optreden tijdens We Will Rock You…!!! Haha. We hebben vele positieve reacties gehad op het optreden! Nogmaals super bedankt! Groetjes Emiel en Marian

review 5 juni 2012

“Erg goed persoonlijk contact waardoor je niet het gevoel had dat er een stel vreemden kwamen spelen. Er was echt een klik met de band. De kwaliteit van de muziek was goed”
Groeten Dick

review 4 novemberi 2010

“Fun Q was helemaal geweldig. Lekker enthousiast, gingen zelf ook lekker los, en hadden goed nagedacht over hoe wij in elkaar steken. Kortom het was een topfeest!”
Groeten Elvin

2 vette zangeressen

We werken met 2 zangeressen. Allebei meer dan getalenteerd voor een avond op Uw bruiloft.

al 20 jaar actieve coverband

Spelend in een standaardbezetting van bas, gitaar, drums en zangeres.

uitsluitend topmusici

Opleiding is leuk maar echt contact maken kan alleen met topmusici. Ook gastmuzikanten mogelijk op Uw bruiloft.

Uw bruiloft moet natuurlijk een feest zijn om nooit te vergeten! Wij spreken daarom altijd zorgvuldig uw wensen door zodat het helemaal op jullie wensen aansluit. Daarnaast voelen wij het publiek goed aan door onze jarenlange ervaring met het spelen op bruiloften. Van het begin tot het eind zorgen wij voor een avond vol feest en kwaliteit. Mocht u een speciaal verzoeknummer hebben dan studeren wij ‘m graag voor u in. Daarnaast vullen wij ons repertoire continue aan met de nieuwste nummers en hits. Standaard spelen wij maar liefst 4 sets van 45 minuten zodat u van het begin tot het eind een volle dansvloer heeft staan. Kortom, een goed recept voor een geweldige bruiloft! Wij verzorgen ook de muziek voor de ceremonie. Informeer maar!

zangeres erbij

Na 20 jaar zijn er natuurlijk ook nog andere dingen in het leven dus heeft onze lead-zangeres besloten iets minder te willen spelen. Na deze teleurstellende mededeling gelukkig via de Voice of Holland Jolanda Derks gevonden. Hetzelfde idee van een fantastisch geschoold talent dat niet als zodanig klinkt. Flink veel ballen power en energie. We gaan videootjes maken promiss! Kijk hieronder naar haar auditie.

BRUILOFTEN

Coverband FUN Q zorgt voor een superavond op Uw bruiloft. Dansgarantie geven ze al 20 jaar af. Van het begin tot het einde wordt er lekker gedanst. Van te voren nemen we Uw wensen door zodat we s’avonds kunnen toeslaan. Geen vaste setlijsten hoor want geen avond is hetzelfde.

is dit uw bruiloft?

Lekker genieten want vaak studeert coverband FUN Q een nummer in. Dat kan een mooie ballad zijn maar natuurlijk ook gewoon een vet beuknummer. Verras ons met uw wensen en wij doen de rest.

 

WAAR KWAM JE COVERBAND FUN Q TEGEN?

 

En duizenden andere bedrijfsfeesten bruiloften oraties en andere feesten

fun q op uw bedrijfsfeest

Zekerheid hebben? Met deze coverband is Uw bedrijfsfeest sowieso onvergetelijk. We vullen het in naar Uw wensen met een allround repertoire vanaf 60-jaren tot nu. Sprekers zijn welkom.

review 1 januari 2018

“FUN Q heeft van ons Nieuwjaarsfeest een echt feestje gemaakt. Ze zijn van alle markten thuis en wisten zelfs de’ echte zakenmannen’ de dansvloer op te trekken. Er was een goede balans tussen de verschillende muziekstijlen. Met FUN Q ben je verzekerd van een gezellige avond en een geweldige sfeer!”
Groeten Towers Watson

review 2 november 2018

Voor een band op onze trouwdag kwamen wij na een korte speurtocht op internet al snel uit bij de band FUN Q. De promotiefilmpjes waren voor ons overtuigend genoeg om deze band ” blindelings ” te boeken !
Vanaf het eerste tot en met het laatste nummer maakt FUN Q haar reputatie waar : de band heeft plezier in wat ze doet en is een en al spontaniteit, professionaliteit en kwaliteit !
Onze gasten en wij zelf hebben de hele avond enorm genoten en gedanst. Jolanda, Ingo, Mark en Freddy : het was TOP !

Goede groet,

Angela en Marc”

review 3 november 2018

Bijna een week later zijn we eindelijk een beetje bijgekomen van het feest! Het was fantastisch en 100% zeker ook dankzij jullie! Jullie waren fantastisch! Wij en alle anderen hebben heerlijk gefeest en gedanst!
Een paar opmerkingen van onze gasten:
“een puik stuk muziek” “wat een band”
“Jammer dat jij de laatste bent die van ons trouwt, anders hadden we nu een vaste club-band!”
“Gelukkig ben jij de laatste van ons die trouwt, want dit is niet te toppen!”
Ik hoop dat jullie je ook vermaakt hebben, wij hadden dankzij jullie in elk geval een superavond!
Als we terug zijn van onze vakantie zetten ook graag nog iets op jullie site!
Jullie allen heel erg bedankt!

Frederik van der Veen & Wendy Landewe-van der Veen!

review 25 augustus 2018

Ik ben heel blij dat we Fun q hebben geboekt. Het was heel prettig dat we een privé optreden kregen om een juiste keus te kunnen maken waarin we echt de ruimte kregen om er even over te denken voor we besloten hen te boeken. Op de bruiloft hadden ze een nummer voor ons ingestudeerd. We kregen van onze gasten ook veel positieve reacties dat het zo’n leuke band is. Ze spelen ook veel. Per uur een kwartiertje pauzen. Freddy de bandleider is een hele vriendelijke man en maakt er echt een feestje van door zijn enthousiaste karakter. Al met al ben ik heel blij!

review 15 april 2018

Hey Freddy (en de rest van Fun Q),
Jaap heeft jullie gisteren wel nog even bedankt na afloop, maar ik wil ook nog graag even laten weten dat ik echt super genoten heb van de sfeer die jullie er met je muziek in hebben gebracht! We hebben ook heel veel positieve reacties gehad van de gasten. Het was echt een super gave avond, met een spetterende laatste set: ik zal niet snel vergeten dat mijn moeder bij Nirvana de dansvloer op stoof!

review 3 maart 2018

Als je je feest wil laten slagen, boek dan Fun q. Deze band hebben we voor de tweede keer geboekt, maar nu met een nieuwe zangeres Jolanda Derks. Ze heeft het goed gedaan. De bandleider Freddy is een muzikaal genie en weet de sfeer goed op te bouwen. Wij en onze gasten waren er zeer te spreken over. Bij een volgend feest gaan we weer voor zeker.

review 10 mei 2018

Fun q heeft er een prachtig feest van gemaakt. Zou ze direct weer boeken voor het feest. Ontzettend bedankt, we genieten nog na. Ook onze gasten waren vol lof over jullie.

review 12 april 2018

Moeder van de bruidegom: ik heb zelf ook altijd gezongen en ik vond deze band erg goed! Goed repertoire, goeie zangeres! Prettige mensen.

review 11 april 2018

Een super gezellige leuke band, die goed de sfeer aanvoelt en hierop inspeelt. De band is het meest geschikt voor een doelgroep boven de 25 jaar. Echt een band met verschillende persoonlijkheden maar toch een sterk geheel.

Van der Burgh

review 4 november 2017

Mede dankzij FUN Q is mijn 50e verjaardag een onwijs gezellig feest geworden. Hun optreden was grandioos en mijn gasten waren ook zeer enthousiast. Ik wilde graag lekkere dansmuziek en dat hebben ze prima ingevuld zodat er lekker veel gedanst werd. Ze spelen van alles van ballads, funk, jazz, disco, latin, rock en roll en actuele popmuziek en doen dat heel professioneel.Ook hadden ze rekening gehouden met het geluidsvolume zodat degenen die niet op de dansvloer stonden evengoed met elkaar konden praten. Dankzij hun eigen geluidsinstallatie is de kwaliteit van het geluid gegarandeerd.

Jeannet Kars

review 11 november 2017

“Fun Q was helemaal geweldig. Lekker enthousiast, gingen zelf ook lekker los, en hadden goed nagedacht over hoe wij in elkaar steken. Kortom het was een topfeest!”

Groeten Elvin

review 30 juli 2016

Ha lieve mensen,

Wat een mooie muziek hebben jullie tijdens onze bruiloft gespeeld.
Vooral die in het stadhuis heeft ons erg ontroerd.
Al de aanwezigen daar waren onder de indruk van de zang en uitvoering van
de opgegeven muziek, die eigenlijk niet in jullie repertoire voorkomt, fantastisch ! De muziek in het restaurant later, was precies zoals we het in onze gedachten hadden. Ook daar niets anders dan lof over.Mede door jullie schitterende deskundige muzikale toevoeging op ons feest kijken we er met heel veel plezier aan terug! Heel veel dank .

Lieve groet,
Joop en Märian

review 8 september 2017

Fun q heeft in een opstelling van 4 sterk, licht akoestisch, opgetreden op ons huwelijksfeest. Een perfecte combinatie van dansbaar en lekker op de achtergrond. Breed repertoire, wij zijn kortom enorm tevreden met het optreden!

David van Maaren

review 12 augustus 2017

Professionele, enthousiaste en welwillende band die hard werkt om er een feestje van te maken. Fijne samenwerking met opdrachtgever op en rond het podium! Hoewel de band niet zoveel jaren ’60/’70 nummers speelde als gevraagd, bevielen de modernere nummers later op de avond het (vooral jongere) publiek goed. Erg lekker om op te dansen.

Berends Molecaten

review 19 augustus 2017

Ze speelden wat het publiek nodig had. Dansvloer kregen ze vol en die bleef ook vol. Heerlijk genoten van ze! Aanrader!

Door: Johan Feestdatum: 19-08-2017 Feestlocatie: Scheepstimmerwerf Nieuwboer

review 23 juni 2017

Tijdens onze bruiloft ‘s avonds Fun q (4 personen) geboekt. Het op onze smaak afstemmen van een groot repertoire, de professionaliteit van de muzikanten en de fantastische stem v/d zangeres was geweldig. Doordat het feest eerst buiten op het terras begon; was de band flexibel genoeg om zich eerst akoestisch tussen de gasten door te begeven. dit werd als erg positief ervaren. Nadat tegen 21:30uur alle gasten binnen waren ging de band volledig los en werd het een fantastisch feest met volop dans en meezingen op de diverse muzieknummers. Met name de interactie van de bandleider met het publiek werd als erg positief ervaren. Alle wensen zijn in overleg mogelijk. Een enorme aanrader om een feest te laten slagen.

Dini en Bennie Helmink

review 15 november 2016

De belofte er samen een geweldig feest van te maken is de band volledig nagekomen! Tijdens het eten heerlijke warme achtergrond muziek. De band maakt sfeer. Daarna uitnodigend om te dansen en inspelend op de dansvloer, later weer nagenieten wat rustiger het laatste half uurtje. Kortom een band die prachtige muziek neerzet maar ook heel goed luistert naar de wensen!

Door: Ellen Feestdatum: 05-11-2016 Feestlocatie: De Palatijn, Arnhem

review 12 november 2014

We zijn nog steeds moe maar voldaan, het was echt een prachtfeest! Ik hoor het van alle gasten. Ook horen wij van alle gasten dat we een hele goede band hadden. Wij moet toegeven dat jullie naast goede muzikanten ook sterke entertainers zijn. Zelf de band waarin ik speel vonden jullie ijzersterk.

We waren echt verrast dat jullie iets speciaals in het programma hadden gedaan voor onze Chinese vrienden en familie. Ze vonden het fantastisch. Het was hun eerste westerse (of Nederlandse) bruiloft, en het is er eentje geweest die ze nooit vergeten!

Het Chinese liedje behoort tot een van de bekenste. Elke Chinees van jong tot oud ken het. Daarmee sloegen jullie echt de spijker vol op z’n kop! Knap gedaan!

Als je interesse heb, kunnen we iets van Chinese muziek mee terugnemen voor jullie. Vinden we geen probleem, dat hebben jullie zaterdag avond wel verdiend!

Van de week gaan we er even voor zitten om op de social media goed reclame voor jullie te maken. Als je het goed vind wil Robert voor jullie bij een aantal kroegen in Huissen een goed woordje doen. Want elk voorjaar is er een muziekfeest in ons stadje, en het zou echt een aanwinst zijn als jullie daar ook konden spelen.

Met onze diepste dank, 谢谢你们!

Robert & Xiaoling.

review 17 juni 2013

Lieve mensen van FUN Q,
Afgelopen zaterdag hebben jullie gespeeld op onze bruiloft in Hoofddorp.
Wij hebben jullie niet meer persoonlijk gesproken na afloop, maar wij vonden jullie optreden helemaal top! lekkere muziek, goed sfeertje en onze gasten vonden jullie ook geweldig.
Bij deze dus onze hartelijke dank! wij vonden het leuk dat jullie op onze bruiloft gespeeld hebben.

Hartelijke groet,

Marianne & Stephan

review 21 juni 2014

Ik wil je nog even bedanken voor de tip over FUN Q voor onze bruiloft . Ze hebben de sfeer ontzettend goed aangevoeld en hierop ingespeeld. Ze waren zo flexibel ruimte te maken voor een gastoptreden.
Tijdens het diner hebben ze met z’n vieren een erg fijne, relaxte sfeer gecreëerd en na het eten hebben ze echt een feestje gebouwd! We waren maar met 30 man, maar het ze hebben ons allemaal de dansvloer op gekregen! Ons feest was echt een succes mede dankzij hen!
Dus nogmaals bedankt!

Groeten, Emmely en Laurens Schutten

review 14 september 2014

Hallo, wij hebben vorige week top weekend gehad. Muziek was top en wij hebben heel veel positieve reacties gekregen. Kinderen (volwassenen ook) vonden het momentje met K3 ook geweldig.

Groetjes Robert en Alies Blomsma

review 6 juni 2014

Wil je alle bandleden inclusief jezelf bedanken voor het spetterende optreden. We hebben genoten en de gasten met ons!

Hartelijke groet,

Josien (Kingma)-Vermeer

review 6 juni 2013

Heeft de band FUN Q bij ons op de bruiloft opgetreden. Na de feestavond hebben we nog even met de band staan praten, ze hebben ons een geweldige avond bezorgd!
Zij hebben er echt voor gezorgd dat het een mooi knalfeest werd en ze speelden super goed in op de wensen van het publiek. De dansvloer was de gehele avond goed gevuld! Een week van te voren hebben wij hun gevraagd ofze een nummer wilde spelen voor ons dat niet in hun repertoire zat en dit speelde ze ook gewoon tijdens het feest, helemaal gaaf!
Ik zal deze band dan ook echt aanraden bij andere mensen die op zoek zijn!

MVG,

Ronald Anbeek

review 19 mei 2013

Jullie muzikale bijdrage was super tijdens ons 25 jarige huwelijksfeest. Nogmaals bedankt en tot een volgend feest!
Laureen Paling-Stout

review 5 juli 2013

He FunQ Nog bedankt voor het spelen op onze bruiloft. Iedereen vond jullie te gek! Echt super! Marloes en Wim

review 14 september 2013

Het was te gek afgelopen vrijdag! Nogmaals bedankt! Job en Judith.

review 5 september 2012

Hey guys! Super bedankt voor een geweldige avond in Veendam op onze bruiloft. Veendam uit, altijd lastig Wij hebben enorm genoten van jullie optreden welke niet lang genoeg kon duren. De Queen nummers waren helemaal top!! In het bijzonder het ‘gast’ optreden tijdens We Will Rock You…!!! Haha. We hebben vele positieve reacties gehad op het optreden! Nogmaals super bedankt! Groetjes Emiel en Marian

review 5 juni 2012

“Erg goed persoonlijk contact waardoor je niet het gevoel had dat er een stel vreemden kwamen spelen. Er was echt een klik met de band. De kwaliteit van de muziek was goed”
Groeten Dick

review 4 november 2010

“Fun Q was helemaal geweldig. Lekker enthousiast, gingen zelf ook lekker los, en hadden goed nagedacht over hoe wij in elkaar steken. Kortom het was een topfeest!”
Groeten Elvin

2 vette zangeressen

We werken met 2 zangeressen. Allebei meer dan getalenteerd voor een avond op Uw bedrijfsfeest.

al 20 jaar actieve coverband

Spelend in een standaardbezetting van bas, gitaar, drums en zangeres.

uitsluitend topmusici

Opleiding is leuk maar echt contact maken kan alleen met topmusici. Ook gastmuzikanten mogelijk op Uw bedrijfsfeest.

Coverband FUN Q maakt van uw bedrijfsfeest een ware happening vol met afwisselende muziek! Zij bouwen de avond zo op dat het voor alle gasten een geweldige avond is en de dansvloer vol staat. Vooraf spreken wij uw wensen goed door zodat de avond past bij het bedrijfsfeest wat u voor ogen heeft. Van het begin tot het eind zorgen wij voor een avond vol feest en kwaliteit. We zijn ook erg flexible met gepaste volumes ed. We kunnen zelfs akoestisch komen. Daarnaast vullen wij ons repertoire continue aan met de nieuwste nummers en hits zodat er genoeg te kiezen is maar thema-avonden weten we ook best raad mee. Standaard spelen wij maar liefst 4 sets van 45 minuten maar ook daar kunnen we afspraken over maken. Een band in dienst van uw bedrijf dus. Zoals gezegd gegarandeerd van het begin tot het eind een volle dansvloer tijdens uw bedrijfsfeest.

Recepties en Openingen

Naast dat coverband FUN Q een ware feestband is biedt ons repertoire en onze ervaring ook uitgebreide mogelijkheden om in een rustigere setting op te treden. FUN Q treedt dan ook regelmatig op bij nieuwjaarsrecepties, openingen en andere gelegenheden waarbij de muziek meer op de achtergrond dient te blijven. Voor deze gelegenheden kunnen wij ook als duo of trio optreden. Hoewel de muziek bij recepties iets meer op de achtergrond blijft zorgen wij toch voor een vrolijke en opgewekte muzikale invulling. Omdat recepties vaak steeds gezelliger worden gedurende de middag/avond, heeft u met Coverband FUN Q altijd de mogelijkheid om de avond op te bouwen voor een feestelijke receptie. Mocht u de voorkeur geven aan een duo of trio voor uw receptie, vraag ons dan gerust naar het Duo Deeper Shade.

 

fun q openbaar en events

Coverband FUN Q heeft veel ervaring openbaar. Daar liggen natuurlijk de roots. Vaak is er voor tentfeesten en andere evenementen wel meer geluid nodig.

review 30 juli 2018

Niet normaal hoe jullie hier (letterlijk haha) de tent verbouwd hebben. We kunnen niet ieder jaar dezelfde band nemen maar ik zal jullie zeker aanbevelen. Zoveel mensen en dan nog een feestje, top!
Heel bijzonder! Fijn dat jullie open stonden voor het begeleiden van artiesten ook.
Dirk Veningsma (30 juli Vriezeveen)

review 2 november 2018

Voor een band op onze trouwdag kwamen wij na een korte speurtocht op internet al snel uit bij de band FUN Q. De promotiefilmpjes waren voor ons overtuigend genoeg om deze band ” blindelings ” te boeken !
Vanaf het eerste tot en met het laatste nummer maakt FUN Q haar reputatie waar : de band heeft plezier in wat ze doet en is een en al spontaniteit, professionaliteit en kwaliteit !
Onze gasten en wij zelf hebben de hele avond enorm genoten en gedanst. Jolanda, Ingo, Mark en Freddy : het was TOP !

Goede groet,

Angela en Marc”

review 3 november 2018

Bijna een week later zijn we eindelijk een beetje bijgekomen van het feest! Het was fantastisch en 100% zeker ook dankzij jullie! Jullie waren fantastisch! Wij en alle anderen hebben heerlijk gefeest en gedanst!
Een paar opmerkingen van onze gasten:
“een puik stuk muziek” “wat een band”
“Jammer dat jij de laatste bent die van ons trouwt, anders hadden we nu een vaste club-band!”
“Gelukkig ben jij de laatste van ons die trouwt, want dit is niet te toppen!”
Ik hoop dat jullie je ook vermaakt hebben, wij hadden dankzij jullie in elk geval een superavond!
Als we terug zijn van onze vakantie zetten ook graag nog iets op jullie site!
Jullie allen heel erg bedankt!

Frederik van der Veen & Wendy Landewe-van der Veen!

review 25 augustus 2018

Ik ben heel blij dat we Fun q hebben geboekt. Het was heel prettig dat we een privé optreden kregen om een juiste keus te kunnen maken waarin we echt de ruimte kregen om er even over te denken voor we besloten hen te boeken. Op de bruiloft hadden ze een nummer voor ons ingestudeerd. We kregen van onze gasten ook veel positieve reacties dat het zo’n leuke band is. Ze spelen ook veel. Per uur een kwartiertje pauzen. Freddy de bandleider is een hele vriendelijke man en maakt er echt een feestje van door zijn enthousiaste karakter. Al met al ben ik heel blij!

review 15 april 2018

Hey Freddy (en de rest van Fun Q),
Jaap heeft jullie gisteren wel nog even bedankt na afloop, maar ik wil ook nog graag even laten weten dat ik echt super genoten heb van de sfeer die jullie er met je muziek in hebben gebracht! We hebben ook heel veel positieve reacties gehad van de gasten. Het was echt een super gave avond, met een spetterende laatste set: ik zal niet snel vergeten dat mijn moeder bij Nirvana de dansvloer op stoof!

review 3 maart 2018

Als je je feest wil laten slagen, boek dan Fun q. Deze band hebben we voor de tweede keer geboekt, maar nu met een nieuwe zangeres Jolanda Derks. Ze heeft het goed gedaan. De bandleider Freddy is een muzikaal genie en weet de sfeer goed op te bouwen. Wij en onze gasten waren er zeer te spreken over. Bij een volgend feest gaan we weer voor zeker.

review 10 mei 2018

Fun q heeft er een prachtig feest van gemaakt. Zou ze direct weer boeken voor het feest. Ontzettend bedankt, we genieten nog na. Ook onze gasten waren vol lof over jullie.

review 12 april 2018

Moeder van de bruidegom: ik heb zelf ook altijd gezongen en ik vond deze band erg goed! Goed repertoire, goeie zangeres! Prettige mensen.

review 11 april 2018

Een super gezellige leuke band, die goed de sfeer aanvoelt en hierop inspeelt. De band is het meest geschikt voor een doelgroep boven de 25 jaar. Echt een band met verschillende persoonlijkheden maar toch een sterk geheel.

Van der Burgh

review 4 november 2017

Mede dankzij FUN Q is mijn 50e verjaardag een onwijs gezellig feest geworden. Hun optreden was grandioos en mijn gasten waren ook zeer enthousiast. Ik wilde graag lekkere dansmuziek en dat hebben ze prima ingevuld zodat er lekker veel gedanst werd. Ze spelen van alles van ballads, funk, jazz, disco, latin, rock en roll en actuele popmuziek en doen dat heel professioneel.Ook hadden ze rekening gehouden met het geluidsvolume zodat degenen die niet op de dansvloer stonden evengoed met elkaar konden praten. Dankzij hun eigen geluidsinstallatie is de kwaliteit van het geluid gegarandeerd.

Jeannet Kars

review 11 november 2017

“Fun Q was helemaal geweldig. Lekker enthousiast, gingen zelf ook lekker los, en hadden goed nagedacht over hoe wij in elkaar steken. Kortom het was een topfeest!”

Groeten Elvin

review 30 juli 2016

Ha lieve mensen,

Wat een mooie muziek hebben jullie tijdens onze bruiloft gespeeld.
Vooral die in het stadhuis heeft ons erg ontroerd.
Al de aanwezigen daar waren onder de indruk van de zang en uitvoering van
de opgegeven muziek, die eigenlijk niet in jullie repertoire voorkomt, fantastisch ! De muziek in het restaurant later, was precies zoals we het in onze gedachten hadden. Ook daar niets anders dan lof over.Mede door jullie schitterende deskundige muzikale toevoeging op ons feest kijken we er met heel veel plezier aan terug! Heel veel dank .

Lieve groet,
Joop en Märian

review 8 september 2017

Fun q heeft in een opstelling van 4 sterk, licht akoestisch, opgetreden op ons huwelijksfeest. Een perfecte combinatie van dansbaar en lekker op de achtergrond. Breed repertoire, wij zijn kortom enorm tevreden met het optreden!

David van Maaren

review 12 augustus 2017

Professionele, enthousiaste en welwillende band die hard werkt om er een feestje van te maken. Fijne samenwerking met opdrachtgever op en rond het podium! Hoewel de band niet zoveel jaren ’60/’70 nummers speelde als gevraagd, bevielen de modernere nummers later op de avond het (vooral jongere) publiek goed. Erg lekker om op te dansen.

Berends Molecaten

review 19 augustus 2017

Ze speelden wat het publiek nodig had. Dansvloer kregen ze vol en die bleef ook vol. Heerlijk genoten van ze! Aanrader!

Door: Johan Feestdatum: 19-08-2017 Feestlocatie: Scheepstimmerwerf Nieuwboer

review 23 juni 2017

Tijdens onze bruiloft ‘s avonds Fun q (4 personen) geboekt. Het op onze smaak afstemmen van een groot repertoire, de professionaliteit van de muzikanten en de fantastische stem v/d zangeres was geweldig. Doordat het feest eerst buiten op het terras begon; was de band flexibel genoeg om zich eerst akoestisch tussen de gasten door te begeven. dit werd als erg positief ervaren. Nadat tegen 21:30uur alle gasten binnen waren ging de band volledig los en werd het een fantastisch feest met volop dans en meezingen op de diverse muzieknummers. Met name de interactie van de bandleider met het publiek werd als erg positief ervaren. Alle wensen zijn in overleg mogelijk. Een enorme aanrader om een feest te laten slagen.

Dini en Bennie Helmink

review 15 november 2016

De belofte er samen een geweldig feest van te maken is de band volledig nagekomen! Tijdens het eten heerlijke warme achtergrond muziek. De band maakt sfeer. Daarna uitnodigend om te dansen en inspelend op de dansvloer, later weer nagenieten wat rustiger het laatste half uurtje. Kortom een band die prachtige muziek neerzet maar ook heel goed luistert naar de wensen!

Door: Ellen Feestdatum: 05-11-2016 Feestlocatie: De Palatijn, Arnhem

review 12 november 2014

We zijn nog steeds moe maar voldaan, het was echt een prachtfeest! Ik hoor het van alle gasten. Ook horen wij van alle gasten dat we een hele goede band hadden. Wij moet toegeven dat jullie naast goede muzikanten ook sterke entertainers zijn. Zelf de band waarin ik speel vonden jullie ijzersterk.

We waren echt verrast dat jullie iets speciaals in het programma hadden gedaan voor onze Chinese vrienden en familie. Ze vonden het fantastisch. Het was hun eerste westerse (of Nederlandse) bruiloft, en het is er eentje geweest die ze nooit vergeten!

Het Chinese liedje behoort tot een van de bekenste. Elke Chinees van jong tot oud ken het. Daarmee sloegen jullie echt de spijker vol op z’n kop! Knap gedaan!

Als je interesse heb, kunnen we iets van Chinese muziek mee terugnemen voor jullie. Vinden we geen probleem, dat hebben jullie zaterdag avond wel verdiend!

Van de week gaan we er even voor zitten om op de social media goed reclame voor jullie te maken. Als je het goed vind wil Robert voor jullie bij een aantal kroegen in Huissen een goed woordje doen. Want elk voorjaar is er een muziekfeest in ons stadje, en het zou echt een aanwinst zijn als jullie daar ook konden spelen.

Met onze diepste dank, 谢谢你们!

Robert & Xiaoling.

review 17 juni 2013

Lieve mensen van FUN Q,
Afgelopen zaterdag hebben jullie gespeeld op onze bruiloft in Hoofddorp.
Wij hebben jullie niet meer persoonlijk gesproken na afloop, maar wij vonden jullie optreden helemaal top! lekkere muziek, goed sfeertje en onze gasten vonden jullie ook geweldig.
Bij deze dus onze hartelijke dank! wij vonden het leuk dat jullie op onze bruiloft gespeeld hebben.

Hartelijke groet,

Marianne & Stephan

review 21 juni 2014

Ik wil je nog even bedanken voor de tip over FUN Q voor onze bruiloft . Ze hebben de sfeer ontzettend goed aangevoeld en hierop ingespeeld. Ze waren zo flexibel ruimte te maken voor een gastoptreden.
Tijdens het diner hebben ze met z’n vieren een erg fijne, relaxte sfeer gecreëerd en na het eten hebben ze echt een feestje gebouwd! We waren maar met 30 man, maar het ze hebben ons allemaal de dansvloer op gekregen! Ons feest was echt een succes mede dankzij hen!
Dus nogmaals bedankt!

Groeten, Emmely en Laurens Schutten

review 14 september 2014

Hallo, wij hebben vorige week top weekend gehad. Muziek was top en wij hebben heel veel positieve reacties gekregen. Kinderen (volwassenen ook) vonden het momentje met K3 ook geweldig.

Groetjes Robert en Alies Blomsma

review 6 juni 2014

Wil je alle bandleden inclusief jezelf bedanken voor het spetterende optreden. We hebben genoten en de gasten met ons!

Hartelijke groet,

Josien (Kingma)-Vermeer

review 6 juni 2013

Heeft de band FUN Q bij ons op de bruiloft opgetreden. Na de feestavond hebben we nog even met de band staan praten, ze hebben ons een geweldige avond bezorgd!
Zij hebben er echt voor gezorgd dat het een mooi knalfeest werd en ze speelden super goed in op de wensen van het publiek. De dansvloer was de gehele avond goed gevuld! Een week van te voren hebben wij hun gevraagd ofze een nummer wilde spelen voor ons dat niet in hun repertoire zat en dit speelde ze ook gewoon tijdens het feest, helemaal gaaf!
Ik zal deze band dan ook echt aanraden bij andere mensen die op zoek zijn!

MVG,

Ronald Anbeek

review 19 mei 2013

Jullie muzikale bijdrage was super tijdens ons 25 jarige huwelijksfeest. Nogmaals bedankt en tot een volgend feest!
Laureen Paling-Stout

review 5 juli 2013

He FunQ Nog bedankt voor het spelen op onze bruiloft. Iedereen vond jullie te gek! Echt super! Marloes en Wim

review 14 september 2013

Het was te gek afgelopen vrijdag! Nogmaals bedankt! Job en Judith.

review 5 september 2012

Hey guys! Super bedankt voor een geweldige avond in Veendam op onze bruiloft. Veendam uit, altijd lastig Wij hebben enorm genoten van jullie optreden welke niet lang genoeg kon duren. De Queen nummers waren helemaal top!! In het bijzonder het ‘gast’ optreden tijdens We Will Rock You…!!! Haha. We hebben vele positieve reacties gehad op het optreden! Nogmaals super bedankt! Groetjes Emiel en Marian

review 5 juni 2012

“Erg goed persoonlijk contact waardoor je niet het gevoel had dat er een stel vreemden kwamen spelen. Er was echt een klik met de band. De kwaliteit van de muziek was goed”
Groeten Dick

review 4 november 2010

“Fun Q was helemaal geweldig. Lekker enthousiast, gingen zelf ook lekker los, en hadden goed nagedacht over hoe wij in elkaar steken. Kortom het was een topfeest!”
Groeten Elvin

2 vette zangeressen

We werken met 2 zangeressen. Allebei meer dan getalenteerd voor een avond op Uw evenement.

tentfeesten helemaal los

lekker uitbundig zoals coverband FUN Q dat gewend is maar dan iets groter en het daarbij behorende repertoire.

uitsluitend topmusici

Opleiding is leuk maar echt contact maken kan alleen met topmusici. Ook gastmuzikanten mogelijk op Uw evenement. Artiestenbegeleiding kan!

Festivals en Evenementen

Zomers zijn wij regelmatig te zien tijdens Festivals. Ook voor grotere evenementen is Coverband FUN Q erg geschikt. Door het brede repertoire en het geweldige volume van onze zangeres krijgen wij het publiek los en weten wij een geweldige stemming te creëren. Bij elk festivals of evenementen kijken wij zorgvuldig naar de doelgroep zodat het repertoire hier volledig op aansluit. Of het nu op Koningsdag of tijdens een Rockfestival is, wij zetten de boel op z’n kop! Check die prijs dan! In deze prijsklasse is er geen concurrentie. Zoals gezegd is er voor deze evenementen wel meer geluid nodigdus let daar op bij het maken van de begroting.

Overige Feesten/Gelegenheden

Naast alle genoemde feesten treedt coverband FUN Q nog op tal van andere feesten op. Jubileumfeesten, verjaardagen, inauguraties etc. Door onze jarenlange ervaring weten wij aan elk feest de juiste draai te geven. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij maken uw feest graag tot een groot succes!

Standaard spelen wij maar liefst 4 sets van 45 minuten zodat u van het begin tot het eind een volle dansvloer heeft staan. Kortom, een goed recept voor een geweldig evenement! Uiteraard is alles in overleg met de organisatie.