coverband fun q

Wie zijn wij, wat doen we?
Over

fun q maakt als coverband elk feest onvergetelijk

Waar staat FUN Q voor en wat kunt U verwachten van deze coverband.

recent repertoire

We blijven updaten om het u naar de zin te maken. De repertoirelijst knalt uit zijn voegen maar ok, dan heb je ook FUN Q.

interactie met het publiek

Alleen maar contact met het publiek de hele avond. Meezingen, meedansen op elk(e) bruiloft of bedrijfsfeest. Zelfs wel eens meespelen.

uitsluitend topmusici

Zowel ervaring met het begeleiden van diverse artiesten zoals Marco Borsato maar ook jong getalenteerd vuur om er een knallend feest van te maken.

De allround Coverband FUN Q maakt iedere bruiloft of personeelsfeest tot een onvergetelijk gebeuren. Wij hebben door de jaren heen geleerd hoe belangrijk het is op de vraag van de klant in te kunnen spelen. Met deze allroundband blijkt dat zijn vruchten af te werpen. FUN Q kan Uw bruiloft laten knallen maar ook binnen de geluidsnorm spelen.

In een standaard bezetting (drums, bas, gitaar, zang evt. aangevuld met toetsen) verzorgen wij een allround avondje muziek. FUN Q beheerst alle stijlen en kan als een kameleon van stijl veranderen. FUN Q klinkt wel als een 7 koppige band doordat de band gebruik maken van zelf gemaakte sequenzen die het inhuren van blazers/toetsen overbodig maakt indien het budget lager is. Voor de band ook een soort van noodzakelijk kwaad om de tegenwoordig veel gebruikte dancegeluiden te kunnen nabootsen. Deze coverband fungeert dus ook prima naast een dj die U er overigens voor een kleine meerprijs bij kunt boeken. Verder kunt U de uitgebreide repertoirelijst raadplegen als U contact met ons opneemt en Uw voorkeur daar in aangeven. Daarin vind U o.a. Disco, Rock, Top 40, Dance, Classics en pop. Jazz vinden we ook leuk om te spelen maar dan moet U niet aan een knalfeest denken maar meer aan achtergrondmuziek.

Door de jarenlange samenwerking is er een hechte vriendschap ontstaan onder de bandleden. Muzikaal resulteert dit in fantastisch samenspel en veel lol en energie op het podium. Deze energie werkt aanstekelijk. “coverband FUN Q” staat dan ook garant voor een spetterend feest!! Standaard spelen wij maar liefst 4 sets van 45 minuten zodat u van het begin tot het eind een volle dansvloer heeft staan. Inmiddels al 20 jaar bezig met zorgvuldig uitgezochte muzikanten die het FUN Q verhaal begrijpen. Interactief muziek maken dus op uw feest.

Op onze site kunt u een aantal fragmenten beluisteren en bekijken van onze band, zodat u een beeld krijgt van de mogelijkheden.

Mocht u een speciaal verzoeknummer hebben? Wij studeren ‘m graag voor u in. Daarnaast vullen wij ons repertoire continue aan met de nieuwste nummers en hits.

Prijsindicatie vanaf € 1.300,- 

promo coverband fun q

We zijn altijd druk in de weer met nieuw materiaal. Liever afspreken en “the real thing” beleven want ook hier geld dat iedereen een video kan maken. We vinden het fijn om kennis te maken en op een meter afstand voor u te knallen. We hebben nog niet meegemaakt dat er onduidelijkheid is na een ontmoeting. Er staan op de media- pagina nog meer video’s van vroeger.

COVERBAND FUN Q KAN GAST MUZIKANTEN MEENEMEN?

DJ’S

Coverband FUN Q zorgt voor een superavond op Uw bruiloft en kan bovendien een Dj of toetsenman meenemen tegen een kleine meerprijs. Dit zijn professionele Dj’s die tegen lage tarieven met ons meegaan omdat we bevriend zijn :-).

BLAZERS

Zoals ze zelf zeggen: “Waarom moeten we nog mee we hebben die sequenzen ingespeeld”. Klopt het kan zonder maar een sectie, bij ons meestal trompet en sax, voegen wel iets toe natuurlijk. Ook gedubbeld met onze sequenzen klinkt het moddervet.

geluid en licht

We zijn in het bezit van eigen spullen dus geen meerprijs voor geluid en licht. Als er meer dan 300 man komt in een bepaalde zetting moeten we dat inhuren. Overleg gewoon met ons wat de mogelijkheden zijn maar meestal kunnen we onszelf bedruipen.

WAAR KWAM JE COVERBAND FUN Q TEGEN?

En duizenden andere bedrijfsfeesten bruiloften oraties en andere feesten

mail ons

binnen een dag bericht terug

Contact

Phone

06 14447521

Mail

info@saadiaproductions.com

Address

Cornelis Dirkszstraat 9

3554 VJ Utrecht