Coverband FunQ

De coverband FunQ maakt van iedere gelegenheid een onvergetelijke herinnering. Met de beste muzikanten en zangers speelt onze coverband moeiteloos de mooiste nummers van de meest uiteenlopende repertoires.Van dance tot herkenbare jaren ‘80 muziek, met de coverband FunQ wordt het gegarandeerd feest.

Als het gaat om sfeer en beleving, speelt muziek een belangrijke rol. Of dit nu gaat om begeleidende achtergrondmuziek, of nummers die de dansvloer op zijn kop zetten. Met de coverband FunQ wordt uw evenement, bedrijfsfeest of bruiloft altijd een succes. Onze gedreven muzikanten en zangers hebben passie voor het vak. Samen met de ruim aanwezige ervaring weten ze moeiteloos in te spelen op de wensen van u en uw gasten. Een goede interactie met het publiek is dan ook gegarandeerd.

Door het veelzijdige repertoire is alles mogelijk qua muziekstijl. Hierbij kunt u denken aan echte classics, maar ook jazz en disco muziek is deze coverband niet onbekend. Door de veelzijdigheid van de bandleden is de coverband FunQ allround inzetbaar. Hierbij kunt u denken aan een bruiloft, een besloten familiefeest maar ook aan een groot bedrijfsevenement.

Coverband boeken

Een gezellig feest is niet compleet zonder een goede band. Daarnaast is het goed kunnen inspelen op de behoefte van uw gasten ook van groot belang. Doordat de band alleen bestaat uit echte vakmensen die goed op elkaar zijn ingespeeld, ontstaat er altijd een passende sfeer voor uw evenement. De coverband FunQ boeken betekent een fantastische avond waar nog lang over nagepraat zal worden.

De band bestaat uit onder andere drums, gitaar, bas en zang. Desgewenst is dit ook nog uit te breiden met een toetsenist. Kortom, de coverband FunQ heeft alles in huis voor een echt knalfeest. Maar, ook als er gespeeld moet worden binnen de geluidsnorm is deze coverband een prima keuze. Heeft u speciale wensen voor wat betreft het repertoire? Ook dat is mogelijk. Doordat de muzieklijst en onze kennis altijd up to date is, kunnen we iedere hit of klassieker feilloos naspelen.

Dit zorgt voor een fantastische sfeer waarbij de dansvloer de hele avond druk bezet zal zijn. Of dit nu gaat om trendy dance nummers of de Golden Oldies die iedereen mee kan zingen. De coverband FunQ boeken staat garant voor een avond vol goede muziek en een fantastische sfeer.

mail ons

binnen een dag bericht terug

Contact

Phone

06 14447521

Mail

info@saadiaproductions.com

Address

Cornelis Dirkszstraat 9

3554 VJ Utrecht