Allround band FunQ boeken

Met de allround band FunQ maakt u ieder evenement, bedrijfsfeest of andere feestelijke gelegenheid tot een waar succes. Goede muziek is daarbij van groot belang. Deze allround band weet het beste uit uw evenement te halen en zorgt voor een waardevolle herinnering waar nog lang over nagepraat zal worden. Een allround band is, zoals de naam al zegt, voor diverse doeleinden in te zetten.

Hierbij kunt u denken aan een besloten familiefeest, een bruiloft maar ook aan een grote nieuwjaarsreceptie of bedrijfsfeest. Of het nu gaat om een gezelschap van 50 of 500 mensen, de allround band FunQ maakt er altijd een geweldig feest van. De band bestaat uit echte professionals die al meer dan 20 jaar ervaring in het vak hebben. Daardoor zijn de muzikanten perfect op elkaar ingespeeld wat zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Verzoeken in verschillende muziekstijlen worden dan ook moeiteloos uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan disco, jaren ‘70 en ‘80 muziek maar ook aan de dance nummers van nu. Met een ware passie voor het vak weet de allround band FunQ van ieder evenement een feest te maken. Of dat nu gaat om begeleidende achtergrondmuziek of een knalfeest waarbij de dansvloer elke minuut van de avond gevuld is.

Allround band voor bedrijfsfeesten

Bij FunQ bent u ook aan het juiste adres voor diverse bedrijfsfeesten. Hierbij kunt u denken aan presentaties, openingen of nieuwjaarsrecepties. Maar, ook voor een spetterend avondfeest voor uw werknemers staan we graag voor u klaar. Door een geweldig interactie met het publiek zorgen we altijd voor de juiste stemming en sfeer. Dit kunnen lekkere herkenbare nummers zijn, maar ook funky jazz en disco is deze allround band niet onbekend.

Daarnaast kan er snel geschakeld worden tussen verschillende repertoires. In combinatie met een goede interactie met de gasten zorgt dit altijd voor een succesvolle avond waarbij iedereen plezier heeft. De allround band FunQ is daarmee een prima keuze als u op zoek bent naar muziek voor uw bedrijfsfeest. Deze allround band speelt moeiteloos voor grote zalen of pleinen, maar weet ook een klein gezelschap prima te vermaken.

Natuurlijk houden we altijd rekening met uw wensen. Heeft u speciale verzoeken of heeft uw bedrijfsfeest een bepaald thema? Natuurlijk springt de allround band FunQ daar graag op in. Een allround band boeken voor uw bedrijfsfeest of evenement doet u dan ook het beste bij ons!

mail ons

binnen een dag bericht terug

Contact

Phone

06 14447521

Mail

info@saadiaproductions.com

Address

Cornelis Dirkszstraat 9

3554 VJ Utrecht